28/3/2017

Μετά από την συμμετοχή μας στο blackhat USA 2016 (Las Vegas), πιστοί στο ραντεβού με τη μεγαλύτερη εκδήλωση στον τομέα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου παρευρεθήκαμε και στο φετινό blackhat Asia 2017, στη Σιγκαπούρη. Οι πιο λαμπροί επαγγελματίες και ερευνητές του κλάδου συναντήθηκαν για ένα σύνολο τεσσάρων ημερών - δύο ημέρες σε βάθος τεχνικής hands-on Εκπαίδευσης, που ακολουθήθηκε από δύο ημέρες παρουσιάσεων των τελευταίων αποκαλύψεων στην έρευνα και την ευπάθεια συστημάτων στα Briefings της εκδήλωσης, και παρουσίασης εργαλείων ανοιχτού κώδικα στο Arsenal της εκδήλωσης.

Στο...

16/3/2017

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Mnorel Ltd με το UCLan Cyprus πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας μας ημερίδα εκπαίδευσης δύο τμημάτων φοιτητών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου, υπό την εποπτεία της Dr. Ηλιάνας Σταύρου.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης αφορούσε στην διαφορετική προσέγγιση που έχουν εμπορικές εφαρμογές και hardware έναντι αντίστοιχων δωρεάν εργαλείων. Συγκεκριμένα έγινε επίδειξη της διαδικασίας αποκρυπτογράφησης πρωτοκόλλου wpa2 με δύο τρόπους. Συγκρίθηκαν οι αντίστοιχες προσεγγίσεις των λύσεων Kali Linux/aircrack-ng και Cain/Elcomsoft Wireless Security...

15/3/2017

Η Mnorel συμμετείχε στην διοργάνωση "Employability and Internship Month" του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Η εκδήλωση του UCLan κατάφερε να φέρει σε άμεση επαφή τους φοιτητές της σχολής με τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Ο βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των φοιτητών για τις  διαθέσιμες επαγγελματικές κατευθύνσεις μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών τους, αλλά και για τις δυνατότητες εκτέλεσης της πρακτικής τους σε κάποια Κυπριακή εταιρεία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2017.

Ο κος Γεώργιος Παγκός, Mnorel CEO, είχε την ευκαιρία να παρου...

3/12/2016

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η Εταιρεία Mnorel Ltd την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακας. Σκοπός του μνημονίου είναι να παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της εταιρείας Mnorel στους τομείς της διδασκαλίας, της έρευνας και της εφαρμοσμένης εμπειρίας.

Το Μνημόνιο περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών και υπηρεσιών, την από κοινού έρευνα, την εγκαθίδρυση συλλογικών ερευνητικών προτάσεων, την συνδιοργάνωση προωθητικών ενεργειών, την παροχή ευκαιριών για πρακτι...

16/11/2016

Η εταιρεία μας, Mnorel Limited, μεταστεγάζεται σε νέα γραφεία στο κεντρικότερο σημείο της Λάρνακας, στο Ελένειο Μέγαρο.

Η νέα διεύθυνση είναι Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 20, Ελένειο Μέγαρο 4ος όροφος, 6017, Λάρνακα.

30/7/2016

Ο CEO της εταιρείας μας, Γιώργος Παγκός παρακολούθησε το 6ήμερο συνέδριο Black Hat*. Το συνέδριο Black Hat - κατασκευασμένο από και για την παγκόσμια κοινότητα InfoSec -  επέστρεψε στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ για το 19ο έτος της διοργάνωσής του. Η 6ήμερη εκδήλωση ξεκινά με 4 μέρες εντατικής κατάρτισης για επαγγελματίες ασφάλειας όλων των επιπέδων (30 Ιουλίου - 02 Αυγούστου), και ακολουθείται από την 2ήμερη κύρια εκδήλωση, στην οποία συμπεριλαμβάνονται πάνω από 100 ανεξάρτητες παρουσιάσεις, Business Hall, Arsenal, Pwnie Awards και πολλά άλλα (03-04 Αυγούστου).

Λίστα των training...

25/7/2016

Σε μια προσπάθεια να καλύψουμε την αυξανόμενη τάση της αγοράς για άμυνα απέναντι στις επιθέσεις του κυβερνοχώρου επιλέξαμε τους τέσσερις τομείς δραστηριοποίησής μας.
 

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τις εταιρείες να εξασφαλίσουν την ψηφιακή τους δραστηριότητα, σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα του Digital Investigations project, το οποίο εν συντομία περιλαμβάνει:

  • Υπηρεσίες Ασφάλειας Πληροφορικής με τις εξής δύο μορφές:

    • Να βοηθήσουμε να κατασκευαστεί μια αξιόπιστη στρατηγική Ασφάλειας Πληροφορικών Συστημάτων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις προσδοκίες...

Please reload

  • LinkedIn Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
Please reload

Εταιρεία
Please reload

Υπηρεσίες
Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', 20
Ελένειο Μέγαρο, Γραφείο 401
6017 Λάρνακα, Κύπρος
Τηλ: +357 246 26256
Mnorel Limited