Μνημόνιο Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

03/12/2016

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η Εταιρεία Mnorel Ltd την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακας. Σκοπός του μνημονίου είναι να παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της εταιρείας Mnorel στους τομείς της διδασκαλίας, της έρευνας και της εφαρμοσμένης εμπειρίας.

 

Το Μνημόνιο περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών και υπηρεσιών, την από κοινού έρευνα, την εγκαθίδρυση συλλογικών ερευνητικών προτάσεων, την συνδιοργάνωση προωθητικών ενεργειών, την παροχή ευκαιριών για πρακτική άσκηση σε φοιτητές του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και την προσφορά ειδικών παροχών στους υπαλλήλους της Εταιρείας Mnorel.

 

 

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus υπόγραψε η Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Δρ. Melinda Tan, σημειώνοντας ότι «είναι τιμή για το Πανεπιστήμιο να έχει τέτοιου είδους συνεργασία με μια εταιρεία όπως η Mnorel, ενώ προσβλέπουμε σε μια καρποφόρα και επιτυχή συνεργασία, που θα αποβλέπει στην εδραίωση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.» Από πλευράς της Εταιρείας Mnorel Ltd υπέγραψε ο CEO κος Γεώργιος Παγκός, λέγοντας ότι «Η παρούσα συμφωνία επισημοποιεί και διευρύνει την υπάρχουσα συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, καθώς οι ευκαιρίες ενασχόλησης σε επίπεδο πρακτικής άσκησης έχουν ήδη αρχίσει για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.»

 

 

Κοινοποιήστε στο Facebook
Like
Please reload

Please reload

Αρχείο

Παρουσίαση της Mnorel στο "Employability and Internship Month" του UCLan Cyprus

March 15, 2017

1/5
Please reload

Επιλεγμένες Δημοσιεύσεις
Ακολουθήστε μας
  • LinkedIn Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
Please reload

Εταιρεία
Please reload

Υπηρεσίες
Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', 20
Ελένειο Μέγαρο, Γραφείο 401
6017 Λάρνακα, Κύπρος
Τηλ: +357 246 26256
Mnorel Limited