Λογισμικό Έρευνας Εργαζομένων

Μια λύση για προσωρινά εστιασμένες έρευνες, η οποία εγκαθίσταται γρήγορα, καταγράφει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητα των χρηστών κι επιτρέπει γρήγορη, ακριβή και αποτελεσματική διερεύνηση και αναπαραγωγή των καταγεγραμμένων στοιχείων.

Το Veriato Investigator παρέχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε ώστε να μπορούν να ληφθούν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Αποκτήστε ακριβή στοιχεία

Το Veriato Investigator καταγράφει αυτόματα όλες τις δραστηριότητες του υπολογιστή, δημιουργώντας ένα μητρώο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε αστικές και ποινικές δίκες.

Κεντρική Διαχείριση

Ο αόρατος agent του Veriato Investigator εγκαθίσταται αθόρυβα και είναι διαχειριζόμενος από μια απομακρυσμένη κονσόλα, έτσι ώστε ο στόχος της έρευνας να μην ειδοποιείται.

Διατηρήστε ασφαλή τα δεδομένα σας

Οι εγγραφές κρυπτογραφούνται κεντρικά, αποθηκεύονται και προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, εξασφαλίζοντας πως υπάρχει μόνο η κατάλληλη κι εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα.

Το Veriato Investigator καταγράφει κάθε λεπτομέρεια

Αναπαραγωγή Video

Το Veriato Investigator καταγράφει αυτόματα όλες τις δραστηριότητες του υπολογιστή, δημιουργώντας μητρώο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε αστικές και ποινικές δίκες.

Δραστηριότητα Επίσκεψης Ιστοσελίδων

Καταγράψτε τις επισκέψεις στις ιστοσελίδες, τις αναζητήσεις που πραγματοποιούνται, και την δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα κατηγοριοποιημένα και με λεπτομερή παρακολούθηση του χρόνου.

Καταγραφή Emails

Αρχειοθετήστε κάθε email που αποστέλλεται και λαμβάνεται από αμφότερους τους εταιρικούς λογαριασμούς αλλά και των webmail υπηρεσιών όπως το Gmail και το Yahoo.

Δραστηριότητα Εφαρμογών

Ιχνηλατήστε τις δραστηριότητες των εφαρμογών σε τοπικές, αφαιρούμενες και cloud μονάδες αποθήκευσης. Δείτε πότε δημιουργούνται, επεξεργάζονται, διαγράφονται ή μετονομάζονται τα αρχεία.

Παρακολούθηση αρχείων και εγγράφων

Παρακολουθήστε ποια αρχεία τυπώνονται, επεξεργάζονται σε δικτυακές μονάδες σκληρών δίσκων, ή αντιγράφονται σε εξωτερικές συσκευές.

Συνομιλίες (Chat) & Άμεσα Μηνύματα (IM)

Καταγράψτε ένα πλήρες αντίγραφο των δύο όψεων της συνομιλίας και συνομιλίες άμεσων μηνυμάτων.

Δραστηριότητα δικτύου

Μάθετε ακριβώς πότε χρησιμοποιήθηκε μια εφαρμογή, τι έγινε ενώ αυτή λειτουργούσε και πόσο χρόνο ήταν η εφαρμογή σε χρήση.

Καταγραφή πληκτρολογήσεων

Καταγράψτε τις δραστηριότητες επικοινωνίας μέσα από τους παραδοσιακούς clients ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και μέσα από δημοφιλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και αποκτήστε ένα εύχρηστο σύστημα αναζήτησης στο μητρώο καταγραφής, που μπορεί να σας ενημερώνει.

Ισχυρά Χαρακτηριστικά σας βοηθούν να διατηρήσετε υγιή την εταιρεία σας

Σπαταλημένος χρόνος στο Διαδίκτυο

Εντοπίστε ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι παραβάτες διαπιστώνοντας ακριβώς πού, πότε και πόσο χρόνο δαπανούν σε δραστηριότητες που δεν σχετίζονται με την εργασία.

Θέματα ερευνών Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και έσωτερικές έρευνες.

 

Εντοπίστε ακατάλληλες επικοινωνίες ή δράσεις στο διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το webmail και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλοπή των εταιρικών δεδομένων

Δείτε ποιος έχει πρόσβαση σε καταλόγους πελατών, οικονομικά αρχεία ή άλλα επαγγελματικά έγγραφα υψηλής αξίας και μάθετε τι ακριβώς γίνεται με αυτά.

Διαγωγή εργαζομένου

Προσδιορίστε με ακρίβεια τι κάνει ή τι δεν κάνει ένας εργαζόμενος στο χρόνο εργασίας του και επανεξετάστε την μέρα του ή της μέσα σε λίγα λεπτά.

Παραβιάσεις πολιτικών συμμόρφωσης

Ελέγξτε την συμμόρφωση στις πολιτικές, παρακολουθώντας τις δράσεις των εργαζομένων. Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο και μάθετε με βεβαιότητα την έκταση του προβλήματος.

Συνήθεις Ερωτήσεις

Μπορώ να εγκαταστήσω το Veriato Investigator χωρίς οι εργαζόμενοί μου να γνωρίζουν ότι είναι υπό έρευνα;

Ναι. Από προεπιλογή, το Veriato Investigator εγκαθίσταται χωρίς να φαίνεται τόσο σε Windows όσο και σε Mac λειτουργικά συστήματα.

 

 

Θα μπορούσαν να καταγράφονται μόνο συγκεκριμένες δραστηριότητες;

Ναι. Το Veriato Investigator σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις των καταγραφών και να απενεργοποιήσετε οποιουσδήποτε από τους τύπους δραστηριότητας που επιθυμείτε.

Μπορούν να καταγραφούν οι ίδιες δραστηριότητες και για τα Windows και για Mac;

Δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά διαθέσιμα και στις δύο πλατφόρμες.

 

 

Πώς μπορώ να γνωρίζω εάν το Veriato Investigator θα τρέχει στους Mac υπολογιστές που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοί μου;

 

Το Veriato Investigator λειτουργεί σε Mac υπολογιστές με Mac OX 10.6 ή νεότερο, χρησιμοποιώντας 64-bit Intel επεξεργαστή. Δείτε πώς μπορείτε να μάθετε εάν έχετε έναν 64-bit επεξεργαστή.

Θα γνωρίζουν οι εργαζόμενοι ότι είναι υπό έρευνα;


Από προεπιλογή το Veriato Investigator λειτουργεί χωρίς να φαίνεται, αλλά μπορεί να ρυθιστεί να λειτουργεί ορατό.

 

Πού αποθηκεύεται η καταγεγραμμένη δραστηριότητα και πώς γίνεται η αναθεώρηση;

Μπορείτε να ρυθμίσετε να παραμένουν οι καταγραφές αποθηκευμένες στον υπολογιστή που παρακολουθείται και να αναθεωρήσετε τις καταγραφές απομακρυσμένα από άλλο υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το Veriato Investigator's Remote Viewer. Εναλλακτικά, οι καταγραφές μπορούν να ρυθμιστούν να αποθηκεύονται σε ένα κεντρικό υπολογιστή, στον οποίο θα λειτουργεί το Data Vault, και η αναθεώρηση θα μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση είτε από τον κεντρικό αυτό υπολογιστή ή απομακρυσμένα χρησιμοποιώντας και πάλι το Veriato Investigator's Remote Viewer.

Θα γεμίσουν οι καταγραφές τους σκληρούς μας δίσκους;

Εάν γίνει διαχείριση, τότε όχι. Ο ημερήσιος όγκος δεδομένων που απαιτείται να αποθηκευτεί ανά καταγραφόμενο υπολογιστή γενικά θα κυμαίνεται μεταξύ 2MB kai 20ΜΒ, αναλόγως των τύπων γεγονότων που καταγράφονται. Εάν θα επιλέξετε να αποθηκεύσετε κεντρικά τα δεδομένα σε υπολογιστή με Data Vault, τότε έχετε την δυνατότητα να αρχειοθετήσετε τα παλαιότερα δεδομένα και να διαγράψετε τα αρχικά δεδομένα, διατηρώντας τον χώρο στον δίσκο.

Recorder

Windows® 10, 8, Windows® 7, Windows Server 2012, Windows Server® 2008
 

Mac OS® X 10.9 ή νεότερο, με 64-bit Intel επεξεργαστή

Network Access (Networked on a Windows Domain, Workgroup, or Novell® Network)

Δικτυακή πρόσβαση (Δικτύωση σε Windows Domain, Workgroup, ή Novell® Δίκτυο)

Πρόσβαση στον υπολογιστή έχοντας δικαιώματα Διαχειριστή για απομακρυσμένη εγκατάσταση

Task Scheduler ρυθμισμένο για απομακρυσμένη εγκατάσταση


Υπηρεσίες Registry ρυθμισμένες για απομακρυσμένη εγκατάσταση

 

Control Center

Windows® 10, 8, 7, Windows Server® 2012, Windows Server® 2008 or 2003


Δικαιώματα Διαχειριστή προς κάθε δικτυακό υπολογιστή που καταγράφεται

 

Δικτυακή πρόσβαση στους προς διερεύνηση υπολογιστές

 

 

Data Vault

Windows® 10, 8, 7, Windows Server® 2012, Windows Server® 2008


Δικτυακή πρόσβαση στους προς διερεύνηση υπολογιστές


Περίπου 2-15MB αποθηκευτικού χώρου ημερησίως για κάθε καταγραφόμενο υπολογιστή
(Οι απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο μπορεί να ποικίλλουν)


 

Βασικός Server

Windows® 10, 8, 7, Windows Server® 2012, 2008

 

Δικτυακή πρόσβαση στους προς διερεύνηση υπολογιστές

Απαιτήσεις Συστήματος

Investigator

Δείτε το Veriato Investigator στην πράξη

Μία άδεια καλύπτει τις ανάγκες σας

Προσωρινή (Term)

 

Διαθέσιμη για περιόδους των 60 ή 90 ημερών. Σχεδιασμένη για προσωρινές, εστιασμένες έρευνες. Παρέχει πλήρη καταγραφή και δυνατότητα αναθεώρησης των καταγεγραμμένων γεγονότων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρόσθετες προσωρινές άδειες για να επεκταθεί χρονικά η έρευνά σας.

Καταγραφής Τελικού Σημείου

​D​​Σχεδιασμένη για διαρκή παρακολούθηση ενός υπολογιστή. Γίνεται πλήρης καταγραφή των γεγονότων και παρέχεται η δυνατότητα αναθεώρησής τους. Είναι διαρκής άδεια με ετήσια ανανέωση υποστήριξης και συντήρησης.

Floating

 

Εκχωρίσιμη, σχεδιασμένη για εστιασμένη παρακολούθηση των εργαζομένων. Γίνεται πλήρης καταγραφή των γεγονότων και παρέχεται η δυνατότητα αναθεώρησής τους. Είναι διαρκής άδεια με ετήσια ανανέωση υποστήριξης και συντήρησης.

Veriato Gold Partner